JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Reconocimientos y premios

Published on Miércoles, 23 Mayo 2012

 

 

Premio a la excelencia

Menció especial “Premio a la excelencia”en la gestió del voluntariat

ADAMA recibe una mención especial en los primeros “Premios la excelencia” de Wikihappiness en la modalidad de “gestión del voluntariado”. Esta mención valora muy positivamente la profesionalización del voluntariado de ADAMA en el área de gestión, donde la responsabilidad, el compromiso y la calidad son protagonistas.

El premio fue entregado el 27 de noviembre de 2012 en una Gala solidaria celebrada en la cúpula del centro comercial “Las Arenas”, amenizada por artistas conocidos del mundo de la canción.

 

 

Cloenda2012 149

"Jocs interempreses"

Al juny de 2012, ADAMA va ser escollida juntament amb Sonrisas de Bombay i la Fundació Teodora per a rebre el premi de Jocs Interempreses.

Com cada any a32events celebra els seus “jocs olímpics” en els que participen diferents empreses del sector privat. La recaptació es dóna a tres ong’s escollides entre els millors projectes presentats.

Des d’ADAMA ens sentim orgullosos per haver sigut seleccionats i volem donar les gràcies per ajudar-nos a seguir creixent dia a dia.
              Telva 2011

 

Premis "Telva"

El passat 5 de maig del 2011 a l'hotel NH Eurobuilding de Madrid, va tenir lloc el lliurament dels Premis “Telva solidaridad”.

ADAMA ha sigut premiada amb el tercer premi a la categoria nacional pel seu projecte “Alternatives al tractament de l'exclusió de gènere “, on a través de tècniques com la Musico teràpia, Teràpia Floral, Massatge, Ioga i Dansa teràpia, ADAMA ajuda a dones en situació d'exclusió millorant la seva qualitat de vida i potenciant la seva auto-estima.

 

*Ana Fombella, directora de responsabilitat social corporativa del grupo Cortefiel, lliura el premi a Araceli Cárdenas, responsable de projectes d'Adama.

 

              volutarios adama premi

Premis "Volutaris 2010"

ADAMA va guanyar el premi de "Voluntariat 2010"de la "Generalitat de Catalunya" en la modalitat de votació popular després d’esdevenir finalista en la modalitat de projecte d’àmbit local. Aquest premi, dotat amb 6000€, és el major prestigi que s’organitza a la comunitat autònoma per a premiar projectes de voluntariat. És un gran reconeixement al treball voluntari i altruista de moltes persones.

 

 premios 2

"5 caves 5 projectes"

 Al juny de 2010 ADAMA va rebre el premi “5 caves per a 5 projectes solidaris”, edició 2010-2011, com a ONG dins de l’àmbit de la salut i que ens va ser atorgat per la Federació Catalana de Voluntariat Social i per diverses empreses.

 

 

 

Certificaciones

Certificados de Calidad y confianza

Estas son algunas de las organizaciones que reconocen y certifican nuestros esfuerzos:

logo012
logo013